Title

lijn

Artiesten

Tim Welvaars

Harmonica-speler
Ik ben heel blij en dankbaar dat ik heb gespeeld met en geïnspireerd ben door de beste harmonicaspelers ter wereld, om je mee te nemen op een reis in 'Magic Music Land' met mijn harmonica-geluid (en composities). Mijn diepste verlangen is om vele malen voor je te spelen in deze levensduur, live, op CD, radio, tv, pc enz. https://www.youtube.com/watch?v https://www.youtube.com/watch?v=JymJh2_35XA

Celsius

Stand-up magic, bekend van De Parade.Zie ook: www.celsiusmagic.nl 
Nieuwe Revu schreef over Celcius: 'Geen goochelshow met poedeltjes en in elkaar gedraaide ballonnen, maar een tent als een tijdmachine'.

Parool: '... een wat louche ogende handelaar in magische illusies...' '...Een intieme show zonder gelikte Vegas-pretenties, maar wel met een fikse dosis vakmanschap, (vurige) verrassingen, verdwijningen, behekste spiegels, nieuwe vondsten en oude classics...'

Telegraaf: 'Het is allemaal perfect in stijl, een absolute topper op deze Parade'.

Friedrich Hlawatsch - Die Niederlieder

De mooiste Nederlandse klassiekers, zoals bijvoorbeeld de Tea-Room Tango, het Dorp en nog veel meer vertaald in het Duits.

Zie ook: http://www.dieniederlieder.nlFreddy und die Düsenjäger

Supertolle Schlager Salon, Freddy und die Düsenjäger brengen Duitse top hits uit de 2e helft van de vorige eeuw. Verfijnd, maar met verve over het voetlicht gezongen en gespeeld. Verbazingwekkend hoeveel Duitse pareltjes in ons verstokte geheugen wakker worden geschud met hits als Zwei Kleiner Italiener, Junge, komm bald wieder und so weiter. Meezingen mag altijd! (Foto: Annemiek van der Kuyl)
 

Zie ook: http://www.saskiavanengeland.nl/Freddy-und-die-D-senj-ger.htmlWouter Meijs

Alle informatie over Wouter kunt u vinden op: https://myspace.com/woutermeijs

Sound of Silence

Gedrenkt in country, folk en blues. Deze show loopt al 11 jaar met veel succes, met wisselend repertoire.

Een reis door de tijd met muziek van Alison Krauss - Norah Jones - Dixie Chicks - Simon and Garfunkel Bob Dylan - James Taylor -Richard Marx

Eagles Tribute Band

Van Desperado tot Hotel California

Man in Koeienpak

Gerard Laurens. Een man in een koeienpak. Kindercabaret, met veel interactie met het jonge publiek. Met leuke liedjes en gitaar, voor op scholen, theaters, festivals en evenementen. Voorstelling: Help, er komen letters uit mijn pen!Arjen van Wifferen

Arjen van Wifferen ontwikkelt zich op school veel langzamer dan de rest van zijn leeftijdsgenootjes. Volgens de juf is Arjen door gebrek aan concentratie en discipline traag van begrip, volgens Arjen is de juf gewoon niet relaxt. Eerst denken dan doen anders ontstaan er misverstanden. Het is die overtuiging waardoor Arjen liever denkt dan doet. "Deze gast heeft nog een hele carrière voor zich", aldus zijn alter ego.

Bas Birker

Bas Birker is niet bekend van televisie en won nooit een groot festival of talentenjacht, vooral veroorzaakt door een chronisch gebrek aan deelname. Terwijl iedereen bezig was met carrière maken, stond Bas op een podium in de kroeg. Inmiddels al zo’n vijfhonderd keer en soms zelfs met publiek. Het recept is simpel: neem de mooiste cabaretvoorstelling die je ooit hebt gezien. Haal er vervolgens alle lijn, alle liedjes en al het engagement uit. Wat je overhoudt is een half uur ongecompliceerde lol.

Dries Postma

Dries Postma verhuisde op z'n 15de met z'n ouders naar een dorp waar een ernstig gebrek aan pispalen heerste. De enige manier om te overleven, besefte hij in de brandende vuilcontainer, was HUMOR. Lees het volledige verhaal in zijn debuutroman 'Eet NOOIT gele sneeuw'. Of wacht op de film.

Edo Berger

Weer noch wind, tegenslagen noch ongelukken zullen Edo ervan weerhouden de grootste accountant te worden die de wereld ooit gezien heeft. Jammer genoeg wil hij op het podium staan en da's een stuk lastiger. Maar dat komt ook wel goed, hoor. Edo is een makkelijke jongen, eet alles en houdt veel van kinderen. In 2008 won hij het Rabo Camuz Kleinkunstfestival.

Fabian Franciscus

Fabian heeft toen hij klein was ooit in de zandbak gespeeld, nu is het echter tijd geworden voor comedy. Verder heeft Fabian geen favoriete uitspraak, wel een hond, maar dat was niet de vraag.

Frank Brasser

Frank Brasser, officieus erkend als de ziekste geest van de faculteit psychologie. Een hoogleraar vertelde hem eens dat psychologen altijd erg geïnteresseerd zijn geweest in humor. Dat komt omdat ze het zelf niet hebben. Sindsdien bestrijdt Frank dit vooroordeel waar hij maar kan.

Zijn opvoeding in Beverwijk, onder de rook van staalfabriek Corus, heeft ervoor gezorgd dat hij 21 keer zoveel chroom in z'n lichaam heeft als de gemiddelde Nederlander. "Ik ben dus vet bling-bling" ,aldus de comedian.

Frank Schäfer

Frank Schäfer is een ouwe rot in het comedy-wereldje. Hij was er even tussenuit om z’n toneeltalent te onderzoeken. Met weinig genoegen: ‘Functionele schmink is één ding maar mascara gaat me toch echt te ver’.

Jaap Bressers

Jaap Bressers, Nederlands eerste sitdown comedian, stelt zijn leven als rolstoelgebruiker aan de orde. Met keiharde zelfspot stelt hij vooroordelen aan de kaak. Hij dwingt je te lachen om de dingen die hij dagelijks meemaakt. Voor Jaap is een optreden echt geslaagd als ‘de mensen rollend van het lachen (en hijzelf rollend in zijn stoel) naar huis gaan.’

Neville Raven

Nico van der Baaren

Nico van der Baaren Als enige blanke opgegroeid in Amsterdam-Zuidoost. Houdt van bridgen, vissen, klaverjassen en bingo; kortom, hij neemt graag risico’s en zoekt de spanning op. Zijn motto: van hard werken ga je niet dood, maar dat risico durft hij dan weer niet te nemen.

Omar Louchahi

Omar Louchahi kwam ter wereld in de Haagsche Schilderswijk als half Nederlandse, half Marokkaanse krullenbol. Inmiddels is hij getransformeerd tot een kaal druk mannetje dat enige gelijkenis met wijlen 2pac vertoont. Omar schuwt interactie met het publiek niet. Iedereen mag meedoen maar wie voor z’n beurt praat…

Raymon Hofkens

Raymon Hofkens is een echte Brabander. Door heel het land treedt hij veel op. Vooral op open podia, cabaretfestivals en comedy-nights. Raymon vertelt zijn verhaal over Brabant, het trekken van aandacht en over zijn vreemde manier van denken. In 2008 kreeg hij een nominatie voor de grote Finale van BN de Stem Cultuurprijs (beter bekend als Guido zoekt Talent). En in 2009 haalde hij de Halve Finale van het Griffioen/Zuidplein cabaretfestival. Kortom kom kijken naar een echte stand-up comedian met een bijzondere kijk op de wereld...Raymon Hofkens

Victor Mastboom

De oorspronkelijke Zeeuw Victor Mastboom had tijdens de finale van het Amsterdamse Comedyfestival de beste grap van de avond volgens De Volkskrant: Over de pedofiele partij in oprichting merkt hij op: "Die streeft naar één Kamerzetel en een kinderzitje...".

Adam Fields

Patrick Meijer

Jeroen Pater

Jeroen Pater Daar waar stand-up comedy ophoudt, begint Jeroen. Zijn comedy is meer dan alleen snelle grappen, rake observaties en scherpe oneliners. Hij gaat verder. Dieper in de krochten van de ziel. Jeroen confronteert, plaagt en daagt uit. Geen blad voor de mond, geen remmingen, geen leugens. Maar rauwe comedy van de moderne tijd.

Lambert-Jan Koops

Zaza

Is zij een hond, een kat of toch een griezelige gremlin? We zijn er nog altijd niet uit. Zaza is waarschijnlijk de enige comedian die jou een leuke avond kan bezorgen zonder haar snuit te roeren.

Joris ten Have

Tex de Wit

Gastspelers

Menno Stam

Menno Stam is comedian, tekstschrijver, programma maker, eigenaar van een derdehands halfbloed siamees en trotse bestuurder van een roestige klassieke auto. Hij bezit eveneens een extreem relativeringsvermogen dat het regelmatig laat afweten. De één herkent hierin de alleskunner, de ander ziet een man die geen keuzes durft te maken. Menno is het met beiden (on)eens.

Vincent Geers

Steven Stol

'Een nonchalant maar aanstekelijk verteller' schreef de Volkskrant over Steven Stol. Steven noemt de dingen graag bij naam. Bij voorkeur de achternaam. En dan liefst nog met 'meneer' ervoor. Een rasechte import-Amsterdammer, die humor en beschaving dichter bij elkaar brengt, desnoods met geweld. In November 2006 won Steven Stol de publieksprijs van de prestigieuze Culture Comedy Award. Een maand eerder won hij de derde prijs van het Knock Out Comedy Festival in Amsterdam.

Arie Koomen

Roel C. Verburg

Roel C. Verburg is misschien wel het best bewaarde muzikale comedy-geheim. Hij hoort in de vaste kern van de Comedy Explosion tot de experimenten groep. Op zoek naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van stand-up. Ook hij speelde mee in het nooit uitgezonden televisie programma ‘Comedy On Drugs’. Vaste gast in alle studentensociëteiten.